Thursday, January 31, 2019

Medicina sense enganys: Tot el que has de saber sobre els perills de la medicina alternativa (P.VISIONS) libro - J.M. Mulet .pdf


Descargar PDF Leer en línea



Les opcions al marge de la medicina tradicional són cada dia més nombroses –flors de Bach, aromateràpia, acupuntura–, alhora que creixen els dubtes sobre la seva fiabilitat.

El professor Mulet, bioquímic, i autor de l’aclamada obra Comer sin miedo, desmitifica les medicines alternatives i posa en evidència alguns enganys. Mostra com certes pràctiques constitueixen un pur negoci a costa de la salut i dels diners de les persones que hi acudeixen..
MEDICINA SENSE ENGANYS. TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE ELS PERILLS DE LA MEDICINA ALTERNATIVA, J.M. MULET, 8,49€. Les opcions al  MEDICINA SENSE ENGANYS. TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE ELS PERILLS DE LA MEDICINA ALTERNATIVA, J.M. MULET, 8,49€. Les opcions al  Medicina sense enganys: Tot el que has de saber sobre els perills de la medicina alternativa eBook: J.M. Mulet, Sabina Galí: Amazon.com.mx: Tienda Kindle. Medicina sense enganys: Tot el que has de saber sobre els perills de la medicina alternativa eBook: J.M. Mulet, Sabina Galí: Amazon.es: Tienda Kindle. Compra el libro MEDICINA SENSE ENGANYS . MULET, J.M. (ISBN: 978-84-9809-323-0) disponible a la botiga online Llibreria Claret. TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE ELS PERILLS DE LA MEDICINA ALTERNATIVA. MEDICINA SENSE ENGANYS. TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE ELS PERILLS DE LA MEDICINA ALTERNATIVA, J.M. MULET, 8,49€. Les opcions al  Arran de la publicació del llibre "Medicina sin engaños", del doctor en bioquímica TOTS ELS VÍDEOS. J Medicina sense enganys: Tot el que has de saber sobre els perills de la medicina alternativa P.VISIONS: Amazon.es: J.M. Mulet, Sabina Galí: Libros. Medicina sense enganys: Tot el que has de saber sobre els perills de la medicina alternativa (Catalan Edition) eBook: J.M. Mulet, Sabina Galí: Amazon.co.uk:  MEDICINA SENSE ENGANYS. TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE ELS PERILLS DE LA MEDICINA ALTERNATIVA, MULET, J.M., 18,00euros.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.